Trucuri pentru reducerea riscurilor generate de mobil

Print pagePDF pageEmail page

1. Limitați-vă timpul petrecut la mobil. Reduceți timpul petrecut la telefonul mobil, preluați doar cele mai necesare apeluri, mențineți-le scurte și la obiect. Cercetările au arătat că un apel scurt, de două minute, poate altera activitatea electrică naturală a creierului cu pînă la o oră.

2. Trimiteți SMS-uri când puteți. Evident nu vreți să faceți asta când conduceți sau întreprindeți orice altă activitate ce solicită întreaga atenție, dar când un SMS va fi de ajuns, trimiteți unul în loc să vorbiți la telefon.

mobil care emite

3. Luați în considerare înlocuirea telefonului actual cu un telefon cu putere mică de emisie. Oricând faceți sau primiți un apel, semnalul telefonului vostru călătorește pe unde electromagnetice, și savanții încă nu știu – pe deplin – cât de mult aceste unde vă afectează sănătatea în decursul unei anumite perioade. Așa că pentru moment, cercetătorii vă sugerează să vă înlocuiți modelul actual cu un telefon cu putere mică de emisie, acel SAR pe care puteți să îl vedeți și pe site-ul www.gsmarena.com

4. Folosiți căști sau difuzorul telefonului, chiar dacă acum nu există destule cercetări pentru a determina dacă utilizarea difuzorului sau căștilor oferă o mai bună protecție, și nu utilizarea telefonului. Un lucru se știe sigur: undele electromagnetice emise de telefon sunt absorbite/receptate de către lobul temporal al creierului în timpul utilizării normale (telefonul la ureche) și că această parte a creierului se ocupă de auz, procesarea datelor auditive, formarea memoriei pe termen lung, vorbire, și vedere.

radiatiile de la mobil
5. Nu țineți telefonul aproape de corp/talie în timpul utilizării. Din nou, este un dispozitiv ce emite și transmite unde electromagnetice care sunt absorbite de țesuturile moi ale corpului. Un studiu sugerează că bărbații care își poartă mobilul în apropierea taliei, ar putea avea numărul de spermatozoizi micșorat cu o treime.

6. Dacă îți folosești mobilul fără căști, așteaptă să se formeze conexiunea înainte de a duce telefonul la ureche.

7. Evită utilizarea telefonului în compartimente metalice închise. Poate suna amuzant, dar utilizarea telefonului mobil în lift sau în mașină reduce puterea semnalului și forțează telefonul să utilizeze mai multă putere pentru a se conecta.

8. Protejați-vă de CEM-uri – câmpurile electromagnetice. Puteți face asta cumpărând un dispozitiv de protecție validat științific. Făcând aceasta, vă veți întări câmpul bioenergetic și sistemul imunitar împotriva efectelor dăunătoare ale CEM-urilor.

9. Ca întotdeauna, sprijiniți-vă corpul printr-o nutriție adecvată. Gândiți-vă la suplimentarea dietei cu antioxidanți precum catalaza, glutationa și coenzima Q10. Mai puteți suplimenta dieta și cu melatonină, zinc și Gingko Biloba.

Când vă gândiți la aceste sugestii, amintiti-vă: „Expunerea voluntară a creierului la microundele provenind de la telefoanele mobile… [este] cel mai mare experiment uman făcut vreodată”, spune Leif Salford, director de cercetări la Lund University, Suedia. Este îndeajuns să faceți experimentul în care puneți un bob de porumb între două telefoane care se sună unul pe altul să vedeți cum bobul de porumb se umflă și se transformă în popcorn. Cam la fel se întâmplă și cu celulele noastre din creier.

sursa : http://www.emf-health.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.