Conditii de utilizare

Acest document stabilește condițiile în care puteți posta comentariile dumneavoastra pe blog-ul alexpage.ro/blog
Accesul și utilizarea blog-ului alexpage.ro/blog se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos.

Textele și celelalte materiale prezente pe acest blog sunt proprietatea autorului și sunt protejate de “Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe”.

alexpage.ro/blog îți respectă confidențialitatea datelor, astfel încât adresa ta de mail introdusă pe acest site nu va fi folosită în nici un scop. Ea îți servește doar ție, personal, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți postate.

1. Reguli de reproducere a materialelor prezentate în BLOGul lui ALEX:

Reproducerea parţială sau totală a textelor şi/sau a celorlalte materiale prezente pe acest blog este permisă doar cu respectarea următoarelor condiţii:

  • reproducerea se va face doar în scopuri personale, necomerciale;
  • reproducerea va respecta întocmai textele şi/sau celelalte materiale preluate;
  • reproducerea va fi însoţită de indicarea ca sursă a blogului, prin plasarea unei legături (link), care va conţine adresa url completă şi validă a paginii web de pe care au fost reproduse, parţial sau total, texte şi/sau alte materiale; Link-ul trebuie să fie pe aceeaşi pagină web cu articolul postat.

NB: Pe acest blog pot fi plasate şi materiale, care aparţin terţilor, dar care nu au indicată nicio sursă. Acest fapt este cauzat de lipsa unei informaţii certe privind autorul sau deţinătorul dreptului de copyright. În acest sens orice informaţie care ar indica autorul sau deţinătorul dreptului de copyright al respectivelor materiale, este binevenită. La fel şi în cazul unor greşeli în indicarea autorului sau deţinătorului dreptului de copyright.

2. Reguli de utilizare ale BLOGul lui ALEX:

– Postarea opiniilor/comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni și conditii, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

– Folositi o singura identitate atunci când postati comentarii.

– Este interzisa folosirea mesajelor în campurile e-mail/nume.

– Este interzis spam-ul (postări multiple ale aceluiași comentariu).

– Este interzisă utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist în comentarii. Injuriile de orice fel nu sunt premise.

– Comentariile ce conțin prescurtări abuzive, precum și scrierea gen “mess” cu tz,sh, k, y este interzisa.

– Sunt permise comentariile în contradictoriu cu alte comentarii postate de utilizatori, acestea păstrând regula bunului simt.

– Administratorul BloGului isi rezerva dreptul de a nu publica unele comentarii, fără să dea  explicatii suplimentare.

www.alexpage.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate.

– Administratorul BloGului își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii, fără a da explicații ulterioare.

alexpage.ro îşi rezervă dreptul, pe bază unilaterală, să modifice, amendeze sau să actualizeze aceşti termeni şi condiţii în orice moment, fără a anunţa în prealabil.

Raportaţi încălcarea unei reguli

Dacă vi se pare că un utilizator  încalcă regulile şi reglementările de comportament ale blogului, te rog să raportezi acest lucru trimițând un mail la adresa : alex at alexpage dot ro .

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili  pentru înregistrarile și comentariile postate pe acest site și își asumă în întregime consecințele legale, implicit eventualele daune, în cazul unor acțiuni înaintate împotriva celor afirmate. alexpage.ro/blog nu poate fi făcut responsabil pentru continutul înregistrărilor și comentariilor postate de cititori.

Nerespectarea acestor termeni și conditii, duce automat la restricționarea temporară sau permanentă a accesului pe acest site.

 Sugestiile sau nelămuririle, referitoare la acest blog şi la toate materialele prezente pe el, le puteți face pe alex at alexpage dot ro

 Tratați-ne așa cum doriti sa fiti tratati!

 Vă mulţumesc pentru înţelegere,

        Alex