Aplicații mobile utile la jogging

Print pagePDF pageEmail page

Primăvara a venit, așa că poţi alerga dacă te îmbraci cum trebuie.

Ia pe tine un echipament de alergare pe frig realizat din textile sintetice care elimină transpiraţia, rămân uscate şi lasă pielea să respire. Acestea fiind spuse, pune-ţi adidaşii în picioare, ia-ţi smartphone-ul şi hai la alergat !

Run 5K

Run 5K photo

Indiferent dacă e prima dată când alergi, dacă adori să te antrenezi abordând zeci de sporturi sau dacă preferi să alergi puţin, mult sau foarte mult, acestă aplicație îţi oferă super-planuri de antrenament, aşa că sigur îl vei găsi pe cel care ţi se potriveşte. Beneficiezi de localizare GPS, monitorizare a ritmului cardiac şi preluare a playlist-urilor pentru ca să te antrenezi și mai motivat. Este o aplicație gratuită atât pentru smartphone-urile cu Android cât și pentru cele cu iOS.

Nike + Running 10 Km

Nike plus photo

Stabileşte-ţi un obiectiv realist pentru următoarea sesiune de alergat, iar opţiunea Coach îţi va crea un plan realist de antrenament în funcţie de nivel (începător, mediu, avansat). De altfel, vei primi alerte cu o zi înainte de cea stabilită pentru alergat, dar şi o grămadă de laude dacă ți-ai îndeplinit targhet-ul. O poți avea gratuit pe platformele Android si iOS.

RunKeeper

RunKeeper photo

RunKeeper este unul dintre cele mai populare programe de acest gen. Aplicația folosește sistemul GPS al smartphone-ului penru a monitoriza plimbările pe jos sau cu bicicleta ori sesiunile de alergat. Utilizatori pot să consulte durata antrenamentului, distanța parcursă, viteza, dar și alte statistici. RunKeeper are și o opțiune audio, care dă indici în timp real și notifică utilizatorii despre progresul făcut. De asemenea si această aplicație este gratuită.

[yop_poll id=”8″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.